Lasagne med risplattor

Jag har haft lite svårt att få till en riktigt god lasagne med de glutenfria lasagneplattorna. Tycker att de tar över och ger någon konstig bi-smak :-(
Så har någon "där ute" ett bra recept maila mig gärna. För lasagane är jättebra bra "lunch-låde-mat".

För någon vecka sen var jag och shoppade i en asiatisk affär och hittade risplattor =)
Så idag blev de lasagne på dessa, och jag måste säga att jag tycker den blev riktigt god :-)

Jag är lite dålig att använda recept, så nedan är mer de ingredienser jag använt:

Köttförssåsen:
Köttfärs
Lök
Färsk chili
Vitkök
Tomatkross
Ketchup
Chilisås/tomatpuré
Soltorkade tomater
Salt och Peppar (vet inte hade nog paprika och kanske nått mer också)

Bechamelsås:
Smör
Mjöj (glutenfri mjölmix - ljusa)
Salt och Peppar
Riven muskot
Riven ost

Varva de två såserna med plattorna i en ungssäker form.
Avsluta med lite Bechamelsås och ost på toppen - gratinera i ugnen. Jag hade ugnen på ca 200 grader och lasagnen stod inne i nästan 30-40 minuter.
Servera med en riktigt smarrig sommarsallad :-)
Mums !

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0