Sandras glutenfria

Tävlingar hos blixman

Kategori: Allmänt

Idag har jag hittat en jätte rolig tävling jag tänkte vara med i (om jag hinner) Tävlingen handlar om att baka en bästa och fräckaste cupcake med halloween tema.
Kolla in denna blogg för mer info om tävlingen.

Den andra tävlingen är också från blixman, och i denna tävligen kan man vinna en jätte fräck kavel. Det skulle jag verkligen behöva. Dessa träkavlarnma är inte de bästa som finns när man arbetar med glutenfria degar. För mer information om denna tävling följ denna länk.

Choklad- och hasselnöts tårta (naturligt glutenfri)

Kategori: Tårta

I söndags var vi på 1-års kalas (sambons brorsdotter). Det var massa småbarn så det en mycket bus och stoj. Men det var jätte trvligt. Vi hade höpt klossar som hade bilder på alla sidor så att man kan lägga dem som ett pussel, men det är hon nog lite liten för än men hon kan stapla dem och riva ner det igen. Och det brukar de ju tycka är himla kul. Ialla fall när farmor busar, jag fick ett jätt kul filmkipp på dem.

Men nu till det jag berättar om i rubriken. Vi fick en sån himla god tårta. Receptet hande hon hittat på www.recept.nu 
   

Kategori: AllmäntMMMMmmmmmm  i går kväll gode jag en stor kopp gott varmt té.
Jag är väl egentligen en sommarmänniska men jag kan inte låta bli av att njuta när jag kan krypa upp i soffan tända massa stearin ljus och dicka en stor kopp gott varmt té.

Jag tror jag ska göra samma sak ikväll.