Snabb fiberlimpa (glutenfri)

Hej !

Här kommer receptet på det första bröd jag har lyckats baka glutenfritt.

3 dl ljumen elelr rumsvarm filmjölk
3/4 dl sirap
5 dl grov mjölmix
2 dl Fiberhusk, linfrön, solrosfrän, bovetekross och hirsflingor
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt

 - Häll filmjölken i skål och blanda i sirapaen.
 - Blanda mölet , bikarbonaten och grynblandningen
 - Rör mer alla torra ingredienser i filjmjölken, rör till en jämn smet
 - Häll smeten i en bröad form
 - Grädda i nedre delan av ugnen på 175 grader i ca 45 minuter
 - Låt brödet svalna lite i fomen innan det läggs på bakduk eller galler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0