Sandras glutenfria

Glutenfria scones

Kategori: Bröd

Glutenfria scones


4 ½ dl Glutenfri Mix

2 tsk bakpulver

50 gram smör eller margarin

2 dl mjölk

lite salt


•·         Blanda den glutenfria mixen, saltet och bakpulvret.

•·         Finfördela sedan fettet i blandningen.

•·         Häll i mjölken och arbeta ihop en deg.

•·         Dela degen i två delar. Platta ut så de blir två runda fina kakor på bakplåtspappret. Nagga kakorna och skåra dem i fyra delar.

•·         In med plåten och kakorna i ca 10 min i 250 grader.

      

KOMMENTARER:

  • Laila Johansson säger:
    2010-04-11 | 19:24:53

    Hejsan!

    Trevlig sida, måste jag säga.

    Har en grabb som just fått reda på att han har, som han säger; "Gluten".

    Alldeles strax skall vi testa ditt recept på scones.

    Spännande...!



    Kramz

Kommentera inlägget här: