I helgen har det det varit mycket mat... På fredagen var hela tjocka släkten hos oss. Vi bjöd på "Grekisk Panna" med sallad och tsatziki. Och till efterrätt blev det kaffe/té glass och kaka. Glassen var vispad vaniljvisp som jag garnerat med hallon och dajmkulor. Detta hälls i en portinsform som man sedan fryser i minst 4 timmar. Kakan var choklad- och muslikakor som jag gjort en gång tidigare. Receptet på middan lägger jag ut snart. Det blev en lyckad kväll.
Har är jag: Sandra Palmgen. Jag starta denna blogg en gång för att dela med mig av mitt liv som glutenintolerant. Har pausat i några år men känner att jag lär mig fortf mycket nytt som jag kan dela med mig av.
Ni får hänga med mig på resor, in i köket, på restauranger med mycket mera.
Jag ska också försöka att publicera recept och annat gott här. Har ni egna glutenfria recept som är utsökt goda hör gärna av er =)