Choklad- och vinprovning
Kategori: Allmänt
Tyvärr så tyckte inte jag att vinet blev så bra med chokladen, men flera av chokladerna var jätte goda. Och det bästa av allt med RIKTIG choklad är att den alltid är glutenfri.
För att vara "äkta" choklad skall den endast innehålla:
Vitchoklad - Kakaosmör, socker, äkta vanilj och mjölkpulver
Mjölkchoklad - Minst 30% kakaomassa, socker äkta vanilj och mjölkpulver
Mörkchoklad - Kakaomassa, socker och äkta vanilj.
En choklad som vi testade var denna. Det är en 70% mörk choklad från Santander som har en söt och len smak av vanilj och kaffe. En av mina favoriter på provningen
Bild från: http://www.chocolatesantander.com/english/retailBars_70CacaoNibs.html
En annan väldigt god choklad var denna, kan tyvärr inte hitta någon bra länk:
Bild från arbetskarats mobiltelefon.